Syng med Sangskolen

På Kulturnatten 2018 synger Sankt Annæ Gymnasiums 5. klasser for på fællessange i festsalen på Københavns Rådhus kl. 19 og kl. 20.

Alle er velkomne til at deltage i fællessange som “Jeg er havren”, “Regnvejrsdag i november” og “I Danmark er jeg født”

Fællessangen dirigeres af Kim Glies Nandfred.

Fre 02.11.2018 / kl. 17.00
    Sankt Annæ Gymnasium
    Gammel Elevfest
    Så er det igen blevet tid til, at Sankt Annæ Gymnasiums inviterer til Gammel Elevfest.
    Fre 12.10.2018 / kl. 19.00 + 20.00
    Københavns Rådhus
    Syng med Sangskolen
    Årsskrift 2018 ude nu!
    Oplev årets gang på Sankt Annæ Gymnasium i ord og billeder.
    Dirigentspirer fra SAG i TV2 Lorry
    Vi kan nu tilbyde et 2-årigt talentforløb for dirigentspirer. TV2 Lorry kom forbi skolen for at dække historien
    Fuldt hus ved Kyndelmisse-koncert
    Se billeder fra den store Kyndelmisse-koncert med Sangskolens tre kor
  • Sangskolen
    Lørdag den 27. februar blev den landsdækkende konkurrence ”Unge Synger Klassisk” afholdt i Baltoppen i Ballerup. Sankt Annæ Gymnasium var igen i år stærkt repræsenteret.
    Da skolen fejrede 200-året for Niels W. Gade
    Alle skolens elever og lærere var samlet i koncertsalen d. 11.8. for at fejre komponisten Niels W. Gades 200-års fødselsdag.
    250 børn laver larm med Jakob Høgsbro på SAG
    D. 18. maj kom børn fra hele København og sang Jakob Høgsbros korværker.
    Unge synger klassisk
    Sankt Annæ Gymnasium (med gamle og nuværende elever) var stærkt repræsenteret ved sangerkonkurrencen Unge Synger Klassisk i 2017.
  • Spirekoret
    Børnekordage i Tivoli
    Sankt Annæ Spirekor under ledelse af Mads Bagge Lange og Pernille Bøge optrådte foran en fyldt plæne på Plænen i Tivoli den 5. juni.