Lørdag den 27. februar blev den landsdækkende konkurrence ”Unge Synger Klassisk” afholdt i Baltoppen i Ballerup.

Sankt Annæ Gymnasium var igen i år stærkt repræsenteret i de to aldersgrupper, 13-17 år og 18-22 år, og både nuværende og tidligere elever modtog priser for deres optræden.

I den yngre gruppe gik 1. prisen til Astrid Helena Frej Møller fra 9.v og 2. prisen til Magnus Mariegaard fra 2.h.

I den ældre gruppe gik 1. prisen til Jonathan Keiding, student fra Sankt Annæ Gymnasium i 2015, 2. prisen gik til Johannes Linneballe, student fra Sankt Annæ Gymnasium i 2015, mens 3. prisen gik til Victor Kassebeer fra 3.e.

Tillykke til alle fem og til de øvrige deltagere fra Sankt Annæ Gymnasium med nogle flotte optrædener og resultater.