Jacob Gades Talentpris 2018
Tre elever fra Sankt Annæ modtager Jacob Gades Talentpris

Søndag den 25. november blev tre elever fra Sankt Annæ Gymnasium hædret med Talentprisen fra Jacob Gades Legat, som blev uddelt ved en koncert på Louisiana.

De tre modtagere er violinist Freja Julie Eskildsen, pianist Valdemar Wenzel Most og klarinettist Valdemar Skibsted Tönshoff, der alle går på Sankt Annæ Gymnasium.

Freja er til dagligt koncertmester i Sankt Annæ Symfoniorkester og foruden elev på Sankt Annæ Gymnasium også elev på Hovedstadens MGK. Valdemar Most går i 7. klasse på sangskolen og synger denne sæson i Københavns Drengekor. Valdemar Tönshoff går i 9. klasse på sangskolen og har gennem flere sæsoner været klarinet-koncertmester i Tivoligarden. Vi ønsker alle tre elever et stort tillykke!

Jacob Gades Legat er det eneste legat i Danmark, der retter sin indsats mod at fremme fødekæden i dansk musikliv. Talentpriserne tildeles unge mellem 10 og 17 år og er på 45.000 kroner.

Valdemar Tönshoff og Freja Eskildsen vandt ligeledes guldmedalje ved Berlingske Klassiske Musikkonkurrence 2018.

Foto: Sebastian Eskildsen