Årets store krybbespil med 4. klasse
Tirsdag den 4. december kom børn fra københavnske skoler og børnehaver forbi for at se vores årlige krybbespil.
Jacob Gades Talentpris 2018
Tre elever fra Sankt Annæ modtager Jacob Gades Talentpris
Søndag den 25. november blev tre elever fra Sankt Annæ Gymnasium hædret med Talentprisen fra Jacob Gades Legat.
Sankt Annæ Pigekor på Kulturnatten 2018
Sankt Annæ Gymnasiums kor på Kulturnatten 2018
Sankt Annæ Gymnasiums kor var med på Kulturnatten den 12. oktober i København. Se billeder fra aftenen her
Spirekoret
Spirekoret optræder ved velgørenhedskoncert
Den 28. oktober optrådte Spirekoret ved den årlige velgørenhedskoncert til fordel for Make-A-Wish Danmark.
Årsskrift 2018 ude nu!
Oplev årets gang på Sankt Annæ Gymnasium i ord og billeder.
Dirigentspirer fra SAG i TV2 Lorry
Vi kan nu tilbyde et 2-årigt talentforløb for dirigentspirer. TV2 Lorry kom forbi skolen for at dække historien
Fuldt hus ved Kyndelmisse-koncert
Se billeder fra den store Kyndelmisse-koncert med Sangskolens tre kor
Lørdag den 27. februar blev den landsdækkende konkurrence ”Unge Synger Klassisk” afholdt i Baltoppen i Ballerup. Sankt Annæ Gymnasium var igen i år stærkt repræsenteret.