Fuldt hus ved Kyndelmisse-koncert
Se billeder fra den store Kyndelmisse-koncert med Sangskolens tre kor
Københavns Drengekor
Ledig stilling: Korproducent til Københavns Drengekor
Vil du være med til at føre Københavns Drengekor videre som Danmarks førende af sin art med vægt på såvel tradition som fornyelse?
Lørdag den 27. februar blev den landsdækkende konkurrence ”Unge Synger Klassisk” afholdt i Baltoppen i Ballerup. Sankt Annæ Gymnasium var igen i år stærkt repræsenteret.
Da skolen fejrede 200-året for Niels W. Gade
Alle skolens elever og lærere var samlet i koncertsalen d. 11.8. for at fejre komponisten Niels W. Gades 200-års fødselsdag.
250 børn laver larm med Jakob Høgsbro på SAG
D. 18. maj kom børn fra hele København og sang Jakob Høgsbros korværker.
Unge synger klassisk
Sankt Annæ Gymnasium (med gamle og nuværende elever) var stærkt repræsenteret ved sangerkonkurrencen Unge Synger Klassisk i 2017.
Spirekoret
Børnekordage i Tivoli
Sankt Annæ Spirekor under ledelse af Mads Bagge Lange og Pernille Bøge optrådte foran en fyldt plæne på Plænen i Tivoli den 5. juni.
Stemmen i overgang: Drenge fra 6. og 7. klasse med i DR’s “Teenagedyret”
DR3 har til programmet "Teenagedyret", filmet og interview'et nogle af Sankt Annæ Gymnasiums drenge i 6. og 7. klasse i forbindelse med, at de forlader drengekoret