SANKT ANNÆ SPIREKOR

Sankt Annæ Spirekor

Spirekoret er et tilbud om korundervisning for børn i 0.-2. klasse. Det er sangglæden, der er i fokus, og udgangspunktet er sang, dans, bevægelse og leg.
Vi er i alt 80 børn, og der er lige mange drenge og piger. Da vi er så mange, har vi valgt at inddele os i to kor: Kor A og Kor B. Korene vil øve hver for sig, men enkelte prøver inden koncerterne er fælles. Alle koncerter synges sammen.

Kontakt korlederne
Pernille Bøge (pb@sag.dk)
Mads Bagge Lange (ba@sag.dk)

Tider og tilmelding

Kor A synger mandag kl. 15.00 – 16.15 og Kor B synger mandag 16.30 -17.45.

Når der er fællesprøver, synger vi mandag 16.00-17.00.

Der er brugerbetaling på 500 kr. pr. halve år.

Der er ingen optagelsesprøve, men da der er mange sangglade børn, har vi en venteliste. Vi gør opmærksom på, at ventelisten er lang.

Tre år inden skolestart kan I tilmelde jeres barn via dette link:

Prøveplan 2017/18

Almindelige korprøver: Kor A: mandag kl. 15-16.15 Kor B: mandag kl. 16.30-17.45

Fællesprøver: Kor A og B: mandag kl. 16.-17.00.

Planen for korprøver frem til jul er:

28/8: Første korprøve efter sommerferien/almindelig korprøve

4/9: Almindelig korprøve

11/9: Almindelig korprøve

18/9: Almindelig korprøve

25/9: Fællesprøve med efterfølgende minikoncert (kl. 16.00-17.00), udlevering af spirekorstrøje til nye medlemmer kl. 15.30

2/10: Almindelig korprøve

9/10: Ingen korprøve

16/10: Efterårsferie, Ingen korprøve

23/10: Almindelig korprøve

30/10: Almindelig korprøve

6/11: Almindelige korprøve

13/11: Fællesprøve bemærk tidspunkt: 15-15.45 (Efterfølgende Åbent Hus på SAG for interesserede 2. klasser)

20/11: Fællesprøve

26/11: Ønskekoncert, nærmere info følger

27/11: Ingen korprøve

4/12:  Almindelig korprøve

11/12: Fællesprøve

17/12: Julekoncert

22/1-2018: Almindelig korprøve første gang efter jul

Årets gang i spirekoret

Efterårssæsonen (august-december)

Ved skoleårets start mødes alle spirere nye som gamle. I begyndelsen lægger vi stor vægt på, at børnene bliver fortrolige med hinanden og med det at synge sammen. Det gør vi gennem en indgang til sang, der bygger på leg, dans og drama. Desuden har vi allerede fra start fokus på at udvikle børnenes stemmer med henblik på det naturlige, afspændte klangideal, der er i korene på Sankt Annæ Gymnasium. Sæsonen sluttes af med en til to koncerter og den sidste koncert, Julekoncerten, plejer at være virkelig hyggelig med pebernødder, lækkerier, nissehuer og en masse familiemedlemmer, der kommer og hører spirene synge. Julekoncerten er samtidig lidt vemodig, da vi her tager afsked med alle 2. klasserne.

Forårssæsonen (januar-maj)

Efter jul mødes alle spirere nye som gamle. Vi byder alle nye medlemmer hjertelig velkommen og bliver fortrolige med hinanden. I løbet af sæsonen vil der være én eller flere koncerter og sæsonen afsluttes som regel på plænen i Tivoli, hvor vi ønsker hinanden en god sommer og på gensyn efter ferien.

Aktiviteter

Det sker også at spirekoret i årets løb bliver bedt om at deltage i forskellige arrangementer såvel på skolen som udenfor skolen. Spirene har bl.a. været i studie og indspille en sang til et computerspil, medvirket ved store koncerter med symfoniorkester i DRs koncertsal samt sunget ved velgørende arrangementer.