Unge på Podiet

Hovedinstruktør: Frederik Støvring Olsen

Frederik Støvring Olsen debuterede som orkesterdirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) i 2012 med Aarhus Symfoniorkester og med musik af Tchaikovsky, Korngold og Hans Abrahamsen.

Efter privatstudier i Tjekkiet og USA hos Kirk Trevor studerede Frederik hos Giancarlo Andretta, Giordano Bellincampi og Michael Schønwandt på DKDM. Sideløbende med sin ansættelse som dirigent og orkesterchef for Sankt Annæ Symfoniorkester har Frederik siden sin debut arbejdet som freelance dirigent med engagementer hos flere af landets militærkorps, landsdelsorkestre og specialensembler. I udlandet har Frederik dirigeret orkestre i Tjekkiet, Tyskland, Sverige og USA.

Frederik har siden 2014 undervist i orkesterdirektion på MGK på Sankt Annæ Gymnasium samt fungeret som assisterende underviser ved forskellige dirigentworkshops i bl.a. USA.

Gæsteinstruktør, Feldenkrais: Nana Gravesen

Med en baggrund som tonemester fra Den Danske Filmskole tog Nana Gravesen 1987-1989 Feldenkrais-grunduddannelsen hos Moshe Feldenkrais’ første assistent, Mia Segal i Schweiz. Løbende videreuddannelser i Feldenkrais hos bl.a. Anat Baniels masterclasses ‘Neuromovement for High Performers‘.
Fra 1995 har Nana afholdt Feldenkrais-kurser og givet enetimer i Berlin. Siden 1999 i egen praksis i København. Andre undervisningsopgaver i Danmark har været for Danske Afspændingspædagoger, yogalærere, Den Danske Scenekunstskole samt på fysioterapeutuddannelsen på UCSJ.
Nana er licenseret medlem af det tyske Feldenkrais-lærer-forbund.

Gæsteinstruktør, analyse: Martin Hamann

Martin Hamann er cand.mag i dansk, musik- og litteraturvidenskab. Han har skrevet prisopgave om musikkens indflydelse på moderne dansk poesi. Har tidligere fået trykt artikler i Edda – Nordisk tidsskrift for litteraturforskning og Studia Antroponymica Scandinavica.

Siden 2007 ansat på Sankt Annæ Gymnasium i fagene musik og dansk.

Pianist: Kristoffer Hyldig

Kristoffer Hyldig er en alsidig kunstner både som solist, kammermusiker og akkompagnatør. Som klaversolist har han spillet med Det Kongelige Kapel, Copenhagen Phil og Aalborg Symfoniorkester og har givet koncerter med Ensemble Nordlys overalt i Europa og også i Carnegie Hall i New York. På film fra Zentropa har han medvirket både på lyd- og billediden og har indspillet musik til Skuespilhuset i København.

Få mere information om Unge på Podiet:

 

Kontakt dirigent og projektleder Frederik Støvring Olsen: fso@sag.dk