Musikskolen

Musikskolen på Sankt Annæ Gymnasium

Københavns Kommunes Musikskole tilbyder instrumental- og sammenspils undervisning for børn og unge med bopæl i Københavns Kommune.

Musikskolen har en velvoksen afdeling på Sankt Annæ Gymnasium, der tilbyder undervisning i næsten alle instrumenter.

Læs mere om Musikskolen på musikskolen.kk.dk

Børn og unge som ikke bor i kommunen eller står på Københavns Musikskoles venteliste, kan modtage undervisning i Sankt Annæ Gymnasiums private Instrumentalundervisning, som samarbejder med Musikskolen om sammenspil og om lærerkorpset.

Undervisningen er frivillig og du skal huske at melde dig til i god tid.

Undervisningstilbud gennem Københavns Musikskole

Soloundervsining i følgende instrumenter:
Violin, bratsch, cello, kontrabas
tværfløjte, obo, klarinet, saxofon
trompet, trombone, klassisk klaver,
klassisk guitar.

Sammenspil:
Spirebanden – begyndersammenspil for blæsere

Karrusel – et specielt tilbud til 3. klasserne:
Hvis du skal starte i 3. klasse hos os, har vi et særligt tilbud, som vi kalder musikkarrusel, hvor du i løbet af året prøver forskellige instrumenter. Undervisningen ligger mandag og tirsdag lige efter skoletid. På mandagskarrusellen får du mulighed for at prøve klarinet, kontrabas og bratsch. På tirsdagskarrusellen for du lov til at prøve tværfløjte, klarinet, obo, fagot, saxofon og trombone. Karrusellen er en rigtig god idé, hvis du endnu ikke har valgt ”dit” instrument.

* Undervisning i rytmisk musik og klassisk slagtøj gennem den kommunale musikskole foregår i Staldgade 29.

Undervisningstilbud gennem Sankt Annæ private instrumentalundervisning:

Klassisk:

Kontrabas tværfløjte, obo, klarinet, saxofon, trompet, klaver, guitar , Solosang

Karrusel – specielt tilbud til 3.klasse – se ovenfor

Rytmisk:

Klaver, guitar, bas , trommer
Saxofon og trompet
Solosang (kun gymnasiet)

Børn og unge bosat i Københavns Kommune:

Tilmelding foregår hvert år i perioden 20. april til 20. maj, med sæsonstart i slutningen af august måned.

www.musikskolen.kk.dk

Børn og unge bosat udenfor Københavns Kommune eller på Københavns Musikskoles venteliste:

Tilmelding foregår hvert år i perioden 1.juni  til 15. august  med sæsonstart i slutningen af august måned.

Undervisningen gennem Københavns Musikskole

Soloundervisning 25 min. pr. uge

kr. 4.427 kr pr. sæson

Betales i 5 rater