Unge på Podiet

Hovedinstruktør: Frederik Støvring Olsen

Frederik Støvring Olsen debuterede som orkesterdirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) i 2012 med Aarhus Symfoniorkester og med musik af Tchaikovsky, Korngold og Hans Abrahamsen.

Efter privatstudier i Tjekkiet og USA hos Kirk Trevor studerede Frederik hos Giancarlo Andretta, Giordano Bellincampi og Michael Schønwandt på DKDM. Sideløbende med sin ansættelse som dirigent og orkesterchef for Sankt Annæ Symfoniorkester har Frederik siden sin debut arbejdet som freelance dirigent med engagementer hos flere af landets militærkorps, landsdelsorkestre og specialensembler. I udlandet har Frederik dirigeret orkestre i Tjekkiet, Tyskland, Sverige og USA.

Frederik har siden 2014 undervist i orkesterdirektion på MGK på Sankt Annæ Gymnasium samt fungeret som assisterende underviser ved forskellige dirigentworkshops i bl.a. USA.

Fra 2019 er Frederik tilknyttet Rytmisk Musikkonservatorium som lærer i orkesterdirektions samt Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som censor ved kandidat-eksaminer i ensembleledelse.

Få mere information om Unge på Podiet:

 

Kontakt dirigent og projektleder Frederik Støvring Olsen: fso@sag.dk