SANKT ANNÆ SPIREKOR

Sankt Annæ Spirekor

Spirekoret er et tilbud om korundervisning for børn i 0.-2. klasse. Det er sangglæden, der er i fokus, og udgangspunktet er sang, dans, bevægelse og leg.

Vi er i alt 80 børn, og der er lige mange drenge og piger. Vi er inddelt i to kor: Kor A og Kor B. Korene vil øve hver for sig, men enkelte prøver inden koncerterne er fælles. Alle koncerter synges sammen.

Kontakt spirekoret på:

spirekor.sag@kk.dk

Læs vores GDPR-regler her

Tider og tilmelding

Kor A synger mandag kl. 15.00-16.15, Kor B synger mandag 16.30-17.45

Når der er fællesprøver, synger vi mandag kl. 16.00-17.00.

Der er brugerbetaling på 500 kr. per halve år.

Der er ingen optagelsesprøve, men da der er mange sangglade børn, har vi en venteliste. Vi gør opmærksom på, at ventelisten er lang. Når jeres barn er skrevet på ventelisten, vil I få besked, så snart der er en ledig plads.

Tre år inden skolestart kan I tilmelde jeres barn via dette link:

> Tilmelding til Spirekoret

Prøveplan

Almindelige korprøver: Kor A: mandag kl. 15.00-16.15 Kor B: mandag kl. 16.30-17.45

Fællesprøver: Kor A og B: mandag kl. 16.00-17.00.

Planen for korprøver efterår/vinter 2021:

17/1: Første almindelige korprøve efter juleferie. Kor A og Kor B øver hver for sig. Kor A: mandag kl. 15.00-16.15 Kor B: mandag kl. 16.30-17.45

24/1: Almindelige korprøver.

31/1: Almindelige korprøver.

7/2: Almindelige korprøver.

14/2: VINTERFERIE

21/2: Almindelige korprøver.

28/2: Almindelige korprøver

7/3: Mini-koncert på balkonen:

15.45: Uddeling af spirekorstrøjer

16.00-16.45: Fællesprøve i C101

16.45-17.15: Koncert på balkonen

14/3: Almindelige korprøver.

21/3: Almindelige korprøver.

28/3: Almindelige korprøver.

4/4: Almindelige korprøver.

PÅSKEFERIE

25/4: Vi medvirker ved Syng-sammen-aften på SAG, som er en aften hvor der er fællessang og flere kor medvirker.

16-17: Fællesprøve i c101

17.55: Vi mødes på scenen på balkonen og arrangementet starter kl. 18.

I kan liste ud af salen når I har brug for at komme hjem og behøves altså ikke blive til alt er slut.

2/5: Almindelige korprøver.

9/5: Almindelige korprøver.

16/5: Almindelige korprøver. Husk at aflevere teginger af dyr, hvis I har nogle.

22/5: SPIREKORETS SOMMERKONCERT I ZOOLOGISK HAVE KL.11.

Vi mødes kl. 10.30 ved indgangen til Zoo. Alle børn i følge med én voksen kommer gratis ind i haven (send en mail til mig med navn på både barn og voksen der skal gratis ind).

ALLE er velkomne.

Årets gang i spirekoret

Efterårssæsonen (august-december)

Ved skoleårets start mødes alle spirere nye som gamle. I begyndelsen lægger vi stor vægt på, at børnene bliver fortrolige med hinanden og med det at synge sammen. Det gør vi gennem en indgang til sang, der bygger på leg, dans og drama. Desuden har vi allerede fra start fokus på at udvikle børnenes stemmer med henblik på det naturlige, afspændte klangideal, der er i korene på Sankt Annæ Gymnasium. Sæsonen sluttes af med en til to koncerter og den sidste koncert, Julekoncerten, plejer at være virkelig hyggelig med pebernødder, lækkerier, nissehuer og en masse familiemedlemmer, der kommer og hører spirene synge. Julekoncerten er samtidig lidt vemodig, da vi her tager afsked med alle 2. klasserne.

Forårssæsonen (januar-maj)

Efter jul mødes alle spirere nye som gamle. Vi byder alle nye medlemmer hjertelig velkommen og bliver fortrolige med hinanden. I løbet af sæsonen vil der være én eller flere koncerter og sæsonen afsluttes som regel med sommer-koncert på plænen i Tivoli, Zoologisk Have eller et andet spændende sted, hvor vi ønsker hinanden en god sommer og på gensyn efter ferien.

Aktiviteter

Det sker også, at spirekoret i årets løb bliver bedt om at deltage i forskellige arrangementer  på såvel skolen som udenfor skolen. Spirene har bl.a. været i studie og indspille en sang til et computerspil, medvirket ved store koncerter med symfoniorkester i DRs koncertsal samt sunget ved velgørende arrangementer.